TRAIESTE SANATOS!

Compania FIN a fost infiintata in anul 2006 si este o companie cu capital privat, integral romanesc, specializata in potabilizarea apei. Activitatea principala este configurarea, comercializarea, montarea si intretinerea sistemelor, statiilor de tratare a apei, pentru segmentul casnic, semiindustrial si industrial.

Dragi vizitatori,

Va uram BUN VENIT! pe website-ul companiei noastre, website prin intermediul caruia dorim sa comunicam mai usor cu dumneavoastra.

FIN este o companie regionala cu o echipa performanta cu care ne mandrim si cu care cream zilnic valoare pentru dumneavoastra, clientii nostri. Suntem activi, originali si flexibili, mereu deschisi cu clientii si partenerii nostri si ne place sa invatam si sa dezvoltam solutii si concepte noi.

Fiecare membru al echipei FIN contribuie la dezvoltarea companiei si defineste, prin ambitia si dedicarea sa, ceea ce inseamna o companie specializata in solutii personalizate in domeniul captarii, tratarii si distributiei apei.

De la infiintare, din 2006, am trecut impreuna cu dumneavoastra, colaboratorii si clientii nostri, prin numeroase experiente, una mai interesanta decat alta, experiente care ne-au convins ca impreuna putem rezolva multe, iar principalul nostru obiectiv a fost si este satisfacerea clientilor nostri prin solutiile si serviciile de calitate oferite.

Cu deosebita consideratie,
Eugenia Sirbu, Director