Persoanele Fizice care au achizitionat, online, produse de pe www.fin.com.ro au dreptul sa returneze aceste produse in termen de 14 zile de la data intrarii in posesia produselor.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Returul se poate face doar prin poştă sau prin curier. Singurele costuri ce cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe cu returnarea produsului.

Returul trebuie să fie însoţit de următoarele documente:

  • factură (original sau copie);
  • chitanţa de la curier (original sau copie);
  • notificare.

CLIENTUL trebuie sa mentioneze in notificare daca doreste rambursarea banilor sau schimbarea produsului.

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur, FIN nu va accepta returul. Nu se accepta retururi cu plata ramburs.

IMPORTANT!

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile sau consumabilele sigilate, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) daca produsul este returnat in aceasta stare clientul este indreptatit sa solicite rambursarea intregii sume platite din care se vor deduce cheltuielile de curier. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la primire si constatarea indeplinirii conditiilor de retur.

In cazul echipamentelor folosite (prin care a trecut apa), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (inlocuirea anumitor sau tuturor consumabilelor dupa caz) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand, aceasta suma se va deduce din suma restituita Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 14 de zile de la retur. In acest cost intra doar valoarea produselor, nu si transportul aferent comenzii sau costul altor servicii.

Consumabilele se pot returna numai sigilate si nefolosite.